ΜΑΣΟΥΡΑΣ - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
 
Είστε εδώ |   Εταιρία

30 χρόνια παρουσίας

Η εταιρία ΘΗΤΑΛΟΥΜΙΝ, Θ. Μασούρας – Η Ηλιόπουλος Ο.Ε.  δραστηριοποιείται και ειδικεύεται με επιτυχία τα τελευταία 30 χρόνια στις κατασκευές αλουμινίου, σιδήρου και μετάλλου με σκοπό την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε ανταγωνιστικά επίπεδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, αναλαμβάνοντας παράλληλα την συνολική ευθύνη παραγωγής και τοποθέτησης αυτών.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας κ. Μασούρας και κ. Ηλιόπουλος συμβαδίζοντας με τις τάσεις της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια, έχουν προάγει την εταιρία σε μία από τις πλέον δυναμικές και καταξιωμένες στον κλάδο κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και σιδήρου και αυτό οφείλεται στην διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει και την απαράμιλλη τήρηση των κανόνων ποιότητας των κατασκευών της, σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Η εταιρία έχοντας επιλέξει τα πιστοποιημένα και επώνυμα συστήματα κουφωμάτων της EXALCO, προσφέρει στους πελάτες της λύσεις αξιόπιστες και ανθεκτικές σε πόρτες, παράθυρα, επενδύσεις όψεων και ενεργειακών κουφωμάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι άριστες συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τις καλύτερες εταιρίες προμήθειας πρώτων υλών αλουμινίου και μετάλλου, καθώς και ο διαρκώς ανανεώσιμος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, συμβάλλουν δυναμικά στην εξασφάλιση της ποιότητας και της άριστης λειτουργικότητας των κατασκευών της.
 

Copyright 2011 - ΘΗΤΑΛΟΥΜΙΝ
Designed and Developed by aluNET